Асоциация Интегро

Новини

3305 души подкрепени от доброволците на Асоциация Интегро

юни 03
16:10 2020

Асоциация Интегро и местните организации – членове и партньори от над 40 общини, обединиха усилията си, за да подкрепят семействата, изпаднали в нужда, поради пандемията от Ковид19.

Една от инициативите бе да идентифицират семействата, останали без препитание и застрашени от реално гладуване и да ги свържат с Агенцията за Социално Подпомагане, за да получат хранителни помощи.

В периода 18 – 31 май 3305 души от 909 семейства от общините Шумен, Нови Пазар, Исперих, Твърдица, Тунджа, Мъглиж, Средец, Разлог, Криводол, Оряхово и квартал „Христо Ботев, гр. София, получиха хранителни пакети, предоставени от АСП чрез Асоциация Интегро в рамките на организираната допълнителна целева група по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

Бусът е пълен и може да потегли! Местната Активна Група от Вазово току-що натовари над 900 кг хранителна помощ от БЧК – клон Разград, които ще достигнат до 32 крайно нуждаещи се семейства от община Исперих.

BRC5 BRC3

Доброволецът Илия достави хранителните пакети до нуждаещите се семейства от Твърдица

3 2

В Средец помощта стигна до много майки и възрастни жени.

4 3 1 5 6

 

Сподели

Подобни публикации