Асоциация Интегро

Новини

Още един мечтател от клуб „Дебати“ към Асоциация Интегро.

март 30
12:48 2020

Третото есе, което публикуваме е на Александър Миленов Михайлов, ученик от 11 клас в ПГСС, гр.Нови пазар. Ето какво планува той

Есе на тема „Какво искам да постигна през новата година“82213949_580470829466205_1974980100487118848_n

През новата година искам да подобря успеха си в училище. Предмета, който ми е труден  е Руски език. Имам желание да говоря този език и тази година ще положа повече усилия за да го науча.

Искам да отида в Италия по проекта, който се изпълнява в моето училище.  Аз не съм пълнолетен и ще ми трябва пълномощно от моите родители за да изяза зад граница. Малко  е трудно да се получи, защото те са разделени. Баща ми винаги ме подкрепя и аз вярвам, че това ще се случи и ще мога да замина. Знам, че след  тези две седмици в Италия ще се прибера в България с много нови научени неща.

Kато се върна, ще наблегна на обучението си за явяване на изпит за свидетелство за управление на МПС. След това планувам да замина за Холандия (Ротердам) при баща ми, за да видя моите близки и роднини и ще изкарам там лятната ваканция. Преди да се върна в родната ми страна, ще отида отново в Италия, но този път няма да е по проект, а за да видя момичето което обичам, моята любима.

Аз съм избухлив човек. Понякога това ми вреди. Тази година съм решил да започна отново да тренирам кик бокс. Той ми доставя удоволствие и  ми помага да избягвам проблеми.

Нямам представа, колко от тези неща ще постигна. Истината е, че една година е достатъчно дълъг период, за да успея и достатъчно кратък да се проваля. Вярвам, че ще успея!

Сподели

Подобни публикации